duminică, 1 august 2010

Oare zambesc ?


Zambetul e tot ce am avut .Acum nu mai am nimic . Totul se duce .N-am avut nimic niciodata . Zambetul e tot ce am avut . Acum si el s-a risipit . A plecat . M-a parasit . Acum sunt singura . Fara nimeni alaturi . Ce as da sa am un prieten . Un prieten mic si pufos . Un catelus sau o pisicuta . Sa-mi aline supararea .

Trebuie sa merg , sa ma ridic . Nu pot sa stau aici si sa mor de foame . Zambetul s-a dus si eu cu el . Dar ce se aude ? Un mieunat ? Sau doua ? Ma duc sa vad . Si ce gasesc ? Doi pisoiasi mici si o punga plina cu bani langa . Sa iau bani si sa las pisoi ? Sa fug si sa las inimile acestea nevinovate sa moara ? Nu pot face asta . I-ai pisoi si punga de bani . Ma uit la ei . Sunt asa de draguti ! Ei ma fac sa zambesc . Ma fac sa-mi doresc sa traiesc .

In scurt timp mi-am gasit un loc de munca si am cumparat o casa . Pisoi au ramas cu mine si ne bucuram impreuna de clipele petrecute impreuna . :)

1 si-au dat cu parerea:

Sono un angelo spunea...

Foarte frumos...:) Am si eu o poezie "Oare zambesc?" :) Imi place mult ceea ce ai scris,bravo sa nu renutnti,ai talent!!! :)

Trimiteți un comentariu