miercuri, 4 august 2010

A ramas doar un cuvant de spus ... Adio


Într-un oraş întunecat la miezul nopţii , o fata înaltă , cu parul blond , cu ochi albaştri se plimba pe strada . Nu e nimeni nicăieri . Se aşează pe o banca luminata de un felinar. E tristă . Nimeni nu îi este alături . Părinţii si fraţi ei au murit într-un accident de maşina. Se gandeste la sinucidere dar nu are curajul . Se gandeste ca poate o sa aiba parte de o lume mai buna în continuare . Cineva tulbura linistea aceasta apasatoare . Un baiat vine spre banca . Se opreste in dreptul fetei si sta cateva momente pe ganduri apoi spune :
-Pot sa ma asez ?
-... (n-a primit nici un raspuns asa ca se aseaza)
Dupa cetava momente de liniste :
-Vii des pe aici ?
-... Nu . Locuiesc aici dar niciodata n-am vazut aceasta parte a orasului .
-Eu vin in fiecare seara . Imi umplu golul din suflet .
-Ce gol ai in suflet ?
-Golul iubiri . Am ramas orfan de cand eram mic iar acum luna mi-a murit fratele mai mare . Tu de ce ai venit aici .
-Mi-au murit frati si parinti intr-un accident de masina .Maine e inmormantarea .
-Pacat .
Din vorba in vorba cei doi au ajuns sa se cunoasca . Fiecare avea nevoie de un partener . Si-au ales locul de intalnire viitor .
A doua zi iar s-au intalnit . Au vorbit mai mult si mai deschis . Si-au impartit numerele de telefon .
Dupa o luna se puteau spune ca erau iubiti . Ely (asa o chema pe fata) primi un SMS de la Jessy (baiatul) .
,,Am o surpriza pentru tine . Coboara pana jos . ,,
Ely se imbraca repede si cobora jos . Acolo Jessy o astepta cu un trandafir rosu :
-La multi ani !
-Dar nu e ziua mea .
-Ai uitat ? Astazi implinim 1 luna decand suntem impreuna .
-Scuze am uitat .
Ei incepura sa se plimbe pe langa bloc . Cerul era senin iar luna era regina printre stele . Jessy s-a oprit langa un zid iar Ely langa el .
-Ce s-a intamplat ? il intreaba Ely .
-Nimic .
Jessy da sa plece dar se intoarce imediat , o pune pe Ely la zid si o saruta .
Amandoi s-au inrosit . Ely a vazut ca Jessy are mari emoti si asteapta sa vada ce zice ea . Atunci Ely il ia de guler si-l mai saruta odata .
Dupa ce-au mai mers putin , s-au intors si Jessy a condus-o pe Ely pana acasa .
-Ce noapte minunata !
-Cea mai minunata !

A trecut un an si cei doi au ramas impreuna . Intr-o zi se plimbau pe plaja . Dupa ceva mers sa-u asezat pe nisip . S-au uitat cateva momente la marea albastra . Atunci Jessy s-a pus in ghenunchi :
-Vrei sa fi sotia mea ?
-Da .
Dupa 2 luni a avut loc nunta . O nuna mica nu prea sofisticata dar frumoasa . Timp de un an de cand s-au casatorit nu au fost incidente .
Intr-o zi Ely a plecat cu masina la cumparaturi . O alta masina i-a taiat calea si era sa faca accident . Ely devastata a iesit din masina .
-Ce faci ? Vrei sa facem accident ?
Atunci fata din cealalta masina a iesit si ea si s-au luat la bataie . Ely a castigat dar ce nu stia ea era ca acea femeie era fata de camatar .
A doua zi Ely si cu Jessy se plimbau prin padure . Ascunsi dupa copaci erau camatari cu pustile in mana . Jessy auzi un fosnait cu un unet de arma . Atunci se puse in fata lui Ely si glontul ajunse direct in pieptul lui . Camatari au luat-o la fuga . Ely a sunat imediat la salvare cu ochii in lacrimi . Jessy a ajuns de urgenta la spital . Doctorul l-a controlat si a spus ca nu mai are mult de trait si a lasat-o pe Ely langa el . Cei doi au vorbit despre clipele minunate petrecute impreuna . Jessy simtind ca vine momentul a spus :
-A ramas doar un cuvant de spus .... Adio
Si a inchis ochii .
Dupa zile amare petrecute singura Ely avea un motiv mai intemeiat sa se sinucida . Cand a luat cutitul a simtit o durere de burta .Ea se ingrasase in ultimul timp . S-a hotarat ca aceasta sa fie ultima ei vizita la doctor . Cand ajunse acolo ii spune doctorului simtomele . Acesta analiza putin si spune :
-Doamna sunteti insarcinata .
Lui Ely ii venea sa sara in sus de bucurie .
Dupa 6 luni nascuse o fetita care primise nota 10 . In sfarsit era fericita . La scurt timp aflase ca mai avea un frate mai mic pe care il dadusera parintii la orfelinat pentru ca nu aveau bani . Viata ei ii se schimbase radical . Dupa ploaia apare si o raza de soare .

3 si-au dat cu parerea:

O idee de intens... spunea...

Fara cuvinte...doar lacrimi!!! BRAVO!!!

AlexxaPlk spunea...

imi plc moolt povestea..kiar dak e trista...:(

Addriana spunea...

Ce frumos, asta chiar e o poveste ce merita postata pe un blog.BRAVO!!!

Trimiteți un comentariu