luni, 20 decembrie 2010

Bocule , cine te-a nascut pe tine ?

Deci pe 20 si pe 21 in loc sa stau acasa la caldura eventual sa ies putin afara trebuie sa ma duc la scoala . De ce ? Pentru ca a zis Boc sa mergem si zilele astea la scoala .
Luni ce sa facem ? La ora de engleza ne-a dat exerciti (de parca ma interesa pe mine cum se scriu 1995 in engleza ) . La ora de mate ne-am uitat pe pereti doua ore . La muzica ne-a lasat la pc si ne-am distrat . Iar la ora de geografie am povestit. Nimic mai mult .
Marti : Doamne ce zi nesuferita . Prima ora : engleza (iar ne da exerciti tampite) . A doua : sport (dau proba la sport si poate mai iau iar 2 de 4 ) . A treia : bio (o ora mai normala pe ziua asta ) . A patra : desen (am aflat ca facem flori origami ) A cincea : dirigentie (stam , facem galagie si dupa hus acasa ca de e vacanta ) .

3 si-au dat cu parerea:

WaterDrop spunea...

Noi marti am mers la scoala ca am avut olimpiada la romana :D dar luni nu am putut sa ma duc :D si ca tot era vorba de sport, la mine in clasa o fata era sa ramana corigenta la sport :)) lol

andreea spunea...

Si la noi profa vrea sa lasa un baiat care nu a facut anul asta niciodata ora de sport . Mereu statea ca tolomacu pe banca . Imi amintesc cand intr-o ora se juca volei cu niste fete (eu jucam baschet atunci) si l-au lovit drept in fata si a facut o mie de fite . Se facea ca ii curge sange din gura dar defapt asta e stilul lui . Mai gay . :))

Kidda spunea...

luni nu am fost ca m.am simttit rau iar marti nu am fkt ore

Trimiteți un comentariu